torsdag 2 april 2015

Uppladdning för Trial VM 2015 - #blogg100 dag 33

I dag laddade vi upp lite extra inför Trial VM 2015 som går av stapeln i Borås helgen den 6-7 juni. Borås fick tävlingarna med anledningen av ett synnerligen gott genomfört EM för två år sedan (du kan läsa mer om det här). Extra roligt då var att EM-tävlingarna i Borås var de sista och direkt avgörande samt att "hemmasonen" Eddie Karlsson tog hem den totala EM-segern.

Ett VM är långt mycket tuffare och även om Eddie under vintersäsongen tagit steget in i X-trialtouren som en av sju åkare i världen så är det en riktigt riktigt tuff utmaning att kamma hem ett EM.

Hur som helst så siktar Borås och FMCK tillsammans med Kinna motorklubb på att göra ett riktigt bra evenemang även den här gången. Man är i princip klara med bansektionerna som kommer erbjuda riktigt tuffa utmaningar och håller som bäst på att förbereda logistiken kring tävlingarna med parkeringar, transporter m m i förhoppningen om att det kommer riktigt mycket åskådare. Så häng med, den 6-7 juni blir det högklassig motorunderhållning på Borås motorstadion Gäddered med hela världseliten på plats - vi ses!

Anders Kihl
Du hittar all information du behöver om tävlingarna på trial2015.se följ dessutom gärna i deras sociala kanaler så håller du dig uppdaterad på allt som händer.
- facebook
- instagram
- twitter


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 33, 2 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar