onsdag 13 maj 2015

Alidebergsbadet har öppnat för säsongen - #blogg100 dag 74

Foto: Simklubben Elfsborg
Visst får man lite sommarvibbar, både av bilden och av att Alidebergsbadet nu är öppet för säsongen. Badet öppnade tisdagen den 12 maj och simklubben Elfsborg som sköter driften av anläggningen ser fram emot många härliga och soliga dagar på badet. Alidebergsbadet är ju numera världsrekordarena där Sarah Sjöström under SM-veckan förra sommaren satte världsrekord på 50 meter fjäril. Att det dessutom var det första världsrekordet av en svensk simmare på svensk mark sedan 1999 gjorde ju inte saken sämre.

Alidebergsbadet har öppet måndag till fredag 07.00-19.00 och lördag och söndag 10.00-18.00. Kassan stänger en timma tidigare och bassängerna 20 minuter innan.

Den 13 juni ska du boka in i almanackan redan nu om du gillar att bada och ha roligt. Då är det Alidebergsdagen då klubben slår ett slag för badet, simkunnighet och erbjuder en massa andra kul aktiviteter.

Anders Kihl
Vill du ha en riktigt utmaning och sätta din simkunnighet på prov ska du även boka in 15 augusti med Borås Open Water (f d Klassikersimmet) som utvecklas till en riktig folkfest 2015. Du kan läsa mer om det på borasopenwater.se.

Varmt välkomna till Alidebergsbadet! hälsar Simklubben Elfsborg och Christina Hjalmarsson klubbchef.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 74, 13 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar