tisdag 12 maj 2015

Backstagereporter på Sommartorsdagarna®! #blogg100 dag 73

Sök Borås roligaste sommarjobb – Backstagereporter på Sommartorsdagarna®!
Vi söker dig som är över 16 år och som vill rapportera allt som händer på Sommartorsdagarna® i sociala medier.
Vi letar efter en person som ansvarsfullt och självständigt kan uppdatera publiken om vad som händer i sommar, både framför och bakom scen. Uppdraget innebär att du är den som ansvarar för att uppdatera Sommartorsdagarna® i sociala mediekanaler, facebook, instagram och twitter. Det vill säga allt från att filma och fotografera till att skriva. Du ska helt enkelt vara grym på sociala medier.
Anders Kihl
Uppdraget ska ses som ett extraknäck med möjlighet att få se Sommartorsdagarna® ”behind the scenes”. Vi räknar med att du är på plats varje torsdag mellan 17-22 och betalar dig 1.000 kr/kväll. Vi letar efter någon som har rätt uttryck och som är social, inte bara på webben eftersom du behöver ta för dig på plats och komma nära det som händer.
Sök jobbet genom att fylla i formuläret här.
Mer information på sommartorsdagarna.se och på facebooksidan.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 73, 12 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar