torsdag 28 maj 2015

Bara fantasin sätter gränser i Orangeriet - #blogg100 dag 89

Som vi har väntat. Nu är det äntligen dags för invigning, av Orangeriet, Borås nya mötesplats. En lysande pärla mitt i Stadsparken. Ett vardagsrum för boråsarna och gäster i staden. Det som under flera år var en arkitektskiss som nästan glömdes bort är nu verklighet och står färdigt och väntar på att fyllas med människor och aktivitet. Den 5-6 juni invigs Orangeriet med pompa och ståt, du är naturligtvis bjuden.

"Orangeriet är en unik plats. En plats för inspiration, rekreation och information. Orangeriet är ett hus i hållbarhetens tecken. Orangeriet är en plats för reflektion och diskussion om stadsutveckling och hållbar utveckling i Borås. Orangeriet är en träffpunkt mellan Borås invånare, politiker, kommunens förvaltningar, näringsliv, föreningar och organisationer. En plats där vi alla kan delta i samtalet om vår stads framtid." så skriver man om Orangeriet på den sprillans nya fräscha webbplatsen orangeriet.boras.se

Det kommer hända mycket i huset och invigningen är inget undantag, det är ett digert program i dagarna två och du kan vara med både på invigningen så klart och delaktig i att skapa aktivitet löpande i huset. Bara fantasin sätter gränserna för vad som kan arrangeras i Orangeriet. Utställningar, föreläsningar, debatter, konserter, modevisningar, temadagar med mera. 
Anders Kihl
Modernt, fräscht och som den klimatsmarta verksamhet man står för kommunicerar man givetvis till större delen digitalt och hänger i de flesta sociala kanaler. Du hänger med på vad som händer på Orangeriet genom:
- webben - facebook - twitter och instagram så klart
Hela invigningsprogrammet på webben med direktlänkar här, 5 juni och 6 juni.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 89, 28 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar