onsdag 27 maj 2015

Barnens dag på Abecita Konstmuseum - #blogg100 dag 88Man blir ju helt galet förälskad i John Hallméns "minimonster", utställningen som just nu pågår på Abecita Konstmusem. Vad kan väl rimligen passa bättre än minimonster för minimonster? Näe skämt åsido men nu har du en helt ny chans att låta barnen och hela familjen för delen upptäcka konst på ett lekfullt sätt. Boka in barnens dag lördagen den 30 maj.
Barn och vuxna tillsammans kan gå på upptäcktsfärd med kluriga frågor som tar er runt bland minimonstren i utställningen och efter upptäcktsfärden kan du vara med och skapa ett eget minimonster som kan sättas upp i kaféet.

Så passa på att upptäcka Hallméns minimonster, Abecita Konstmuseum och allt annat kul som händer i Knalleland under barnens dag. I Knalleland i övrigt blir det trollkarl, cirkusskola, hoppborgar och mycket mycket mer.
Anders Kihl
På Abecita kan du gå på upptäcktsfärd mellan kl 11.00-15.00 och det är fri entré för alla under 15 år, dessutom bjuder på saft och kaka till de mindre. Jo mamma och pappa får betala för fikan, men det är helschysta priser i kaféet.

Mer om utställningen, Abecita Konst hittar du så klart på abecitakonst.se och mer info om Barnens dag som helhet får du på knalleland.se--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 88, 27 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar