torsdag 14 maj 2015

Blue Velvet fortsätter hela sommaren - #blogg100 dag 75

Blue Velvet fortsätter hela sommaren: sköna kvällar med akustisk eller avskalad livemusik i Kulturhusets café och bistro. Sommaren bjuder på fyra tillfällen och det blir allt från konstutställning till blues, pop, rock och besök från USA i form av ingen mindre än Ted Russell Kamp. Kvällarna drar alltid igång kl 19 med första bandet och alltid är det fri entré.

Lördag 13 juni
Alexandra Rödby konstutställning ”Den inre världen”
KUKU LL6 (A.D)
Bubba Jones
Trainwreck Remedys
Little City Band
Ted Russell Kamp (US)
Lördag 27 juni
A Sister or 2
Barrelhouse
Zephyra
Tisdag 14 juli
Parallel
Mikael Persson & the Rigolettos
Anders Kihl
Tisdag 21 juli
Mikaela&Matilda
Marie Friberg & Johanna Lillvik
Songs of Boda
Du håller dig självklart uppdaterad på Blue Velvet på facebook.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 75, 14 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar