lördag 9 maj 2015

Borås Action Run 2015, vilken grej - #blogg100 dag 70

I dag vår det andra upplagan av Borås Action Run. Man började storslaget förra året och säkert har många undrat om man skulle kunna toppa det. Svaret är givet - succé! Drygt 1.500 föranmälda deltagare och en i förväg uppskattad publik i stadskärnan på runt 20.000. Jag tror det var mer, betydligt mer. Varenda gata i staden var fylld till bristningsgränsen av hinder, löpare och flanerande åskådare. Torg, broar, Stadspark, gator i ytterområden av stadskärnan, fullt över allt.

En helt galen folkfest på många plan och ännu mer spektakulära hinder än föregående år. Målgången med ett klätterhinder över torgbrunnen innan de brutala avslutande löpbanden upp emot den 7 meter hög målplattformen. Galet, utmanande men väldigt spektakulärt och roligt.

En otrolig tur med vädret, en iskall krispig morgon när arrangörerna byggde och förberedde in i det sista. Strålande sol från en klarblå himmel under förmiddagen och så där växlande molnigt och precis lagom varmt när det var dags för första start.

Anders Kihl
Ett helt fantastiskt lopp för publik, familjer och vänner att besöka med en otrolig stämning i staden. Förhoppningsvis lika kul om än väldigt tröttande för deltagarna. Ett stort tack till arrangörerna för Action Run som är galna nog att göra det här möjligt i Borås.

Har du missat något kan du läsa på actionrun.se, kolla in dem på facebook och givet kolla alla våra bilder från dagens lopp (samtliga bilder CC-BY-SA) på vår flickr-sida (kan hända behöver du logga in på flickr för att se dem).--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 70, 9 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

1 kommentar:

  1. Så himla lyckat Anders! Återigen tur med vädret här i Borås. Folkligt & festligt!

    Barbro/walkaboutsweden

    SvaraRadera