fredag 15 maj 2015

Dags att börja ladda för Kretsloppet i Borås - #blogg100 dag 76

Har du sprungit Kretsloppet förr? Kanske t o m ett par gånger? Då är det dags att steppa upp och ge dig på en halvmara i år. Nyhet för året är nämligen 21 km och det ryktas om en utav Sveriges mest flacka banor och därmed en bana som gjord för riktiga rekordtider.

Kolla in kretsloppetiboras.se redan idag och anmäl dig. Tvekar du så kolla gärna in några sköna boråsare som är inblandade och/eller tipsar om hur du kommer i form för loppet. Fredrik Sandgren som är speaker sedan några år tillbaka är så klart på hugget:Dessutom kan du få lite sköna träningstips från konditionskonnässören Erik Wickström här:Följ allt som händer på kretsloppetiboras.se eller på facebooksidan.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 76, 15 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar