onsdag 20 maj 2015

Det här är Svensktoppen nästa i Borås 2015 - #blogg100 dag 81

Ja, men visst känner du igen tävlingen. Nu kan vi stolt presentera årets deltagare i Borås och Sommartorsdagarna®. Var och en av de 25 lokala P4-kanalerna presenterar varsin finalist i slutet av sommaren. Av dessa 25 får åtta bidrag chansen att gå vidare till den stora finalen på Liseberg i augusti. Vinnaren testas som utmanare till programmet Svensktoppen som har över en miljon lyssnare. Vinnaren eller ett annat finalbidrag som juryn utser erbjuds en plats i nästa års upplaga av Melodifestivalen. I år har nästan 1000 bidrag skickats in. Svensktoppen nästa! arrangeras av P4 Sjuhärad Sveriges Radio i samarbete med Borås City och Borås Tidning.

Någon mer än vi som hoppas på att någon av deltagarna i Borås hamnar på finalscenen i augusti?

Här är årets tävlande i Sveriges Radios musiktävling Svensktoppen nästa! Hela juli på Stora torget i Borås i samband med Sommartorsdagarna®.

Deltävling nr 1- 2 juli
Picture frame - A dreamers Inn
Killing me - One Un1ted
Bad business - Agnes Johansson

Deltävling nr 2 -9 juli
All for nothing - Writing the future
Foolish - Ida Werner
Own the night - MaTinz

Deltävling nr 3 -16 juli
Feel my love - Louise Lane
Good girl - Caroline Hulander
Live my life - Turbodrive

Anders Kihl
Deltävling nr 4 -23 juli
Countryside - Nina Ferm
Hela världen sover - Antwaan feat. Joline
Darkest night - Travellers

Från och med idag kan du lyssna på alla tävlingsbidrag på sverigesradio.se/sjuharad.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 81, 20 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar