tisdag 26 maj 2015

Dramatiserade kyrkogårdsvandringar även denna sommar - #blogg100 dag 87

Har du varit med på en dramatiserad kyrkogårdsvandring någon gång? Inte? Då är det definitivt dags att planera in sommarens datum. Det är långt mer spännande än det kanske låter och vandringarna brukar vara omåttligt populära.

Sommaren 2015 ska du boka in den 21 eller 28 juli på Sankta Birgitta griftegård i centrala Borås.

Vandringarna startar kl 18.30 och bjuder på en massa spänning och kunskap när ett antal kända boråsprofiler återuppstår för en kväll (eller två då). Du får ta del av deras spännande livsöden genom gestaltning av teatergruppen Ada.

Stina Hallhagen
I den här videon (från 2012) kan du få ett smakprov på hur det kan se ut när det blir stort drama på kyrkogården och när den fylls till bristningsgränsen av nyfikna gäster.

Häng med, boka in datumen in din kalender direkt.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 87, 26 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar