torsdag 21 maj 2015

Klassfotboll samlar tusentals bra kompisar - #blogg100 dag 82

Foto: Jörgen Jarnberger, Jpixfoto
Sedan 2003 har Byttorps IF arrangerat Bra Kompis Klassfotboll i Borås. Arrangemanget har utökats löpande och samlar idag omkring 2.300 deltagande unga fotbollsspelare. Bra Kompis vision är en trygg och bra uppväxtmiljö för unga människor där alla har möjlighet till framtidstro och grunden för arrangemanget har målsättningar som utvecklats i stark samverkan mellan Borås Stad, föreningar, organisationer, företag och enskilda personer.

Bra Kompis uppdrag är att sprida en bra värdegrund som kan hjälpa unga människor att göra goda val i livet. Kring klassfotbollen bjuder Byttorps IF in alla barn i årskurs 0-6 i Borås och Bollebygds kommuner och turneringen spelas på Ryda sportfält den 30-31 maj 2015.

Anders Kihl
I år deltar 213 lag och tillsammans med ledare, föräldrar, mor- och farföräldrar, kompisar och släktingsupportrar förvandlas Ryda till ett härligt myller av fotboll, glädje, samhörighet och massor av bra kompisar.

Om du mot förmodan inte har möjlighet att vara på plats så kan du följa på Instagram på @brakompisboras och självklart kan du läsa mer på webben eller på facebook

Vi ses på Ryda!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 82, 21 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar