söndag 17 maj 2015

Lär dig allt om orientering på O-Ringenskolan - #blogg100 dag 78

Foto: Federazione Italiana Sport Orientamento (CC-BY-NC)
I veckan är det dags att boka in O-Ringenskolan för att lära dig mer om orientering inför #oringen2015 i Borås. Du känner väl till O-Ringen förresten? Världens största orienteringsäventyr kommer till Borås den 18-24 juli och utökar folkmängden med ca 25.000 extra boråsare under en het sommarvecka.

Du kan ta del av hela orienteringsäventyret, men kanske behöver du finslipa förkunskaperna en aning. Om du är helt novis, provat lite eller mer erfaren men att det var längesedan du orienterade spelar ingen roll. O-Ringenskolan har något för alla och nu på onsdag har du dessutom chans att prova på Flex-O, en variant som har premiär under O-Ringen i Borås i sommar. Flex-O bygger, som namnet antyder på flexibilitet, i hjälpmedelsväg, för att så många som möjligt ska kunna vara med och orientera. Det kan handla om att ha med sig en ledsagare, använda bildspråk istället för en traditionell karta, kanske tekniska hjälpmedel som en surfplatta eller liknande. Alla deltar helt enkelt utefter sina egna förutsättningar och alla typer av hjälpmedel för att kunna ta till sig sporten är tillåtet.
Stina Hallhagen
O-Ringenskolan provar du helt kostnadsfritt nu på onsdag vid Sjöboskolan. Du kan starta när du vill mellan kl 17.00-19.00 och du hittar starten genom att följa flaggorna som finns uppsatta på platsen. Utöver tillfället på onsdag kan du hitta fler tillfällen och mer information här.
Hoppas vi ses!--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 78, 17 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar