söndag 3 maj 2015

Snart smäller det, Borås Action Run - #blogg100 dag 64

Du missar väl inte årets tuffaste utmaning i Borås Action Run den 9 maj. Årets upplaga blir garanterat en folkfest av ännu större mått än föregående år. Alla springer samma bana (om 7,5 km och ska passera mer än 30 hinder.

2014 fylldes stadskärnan av mängder av åskådare för att se det spektakulära loppet och i år väntar man inte mindre än upp emot 20.000 åskådare. Så ska du inte vara med och springa ska du definitivt ge dig ner till staden och heja på och insupa atmosfären.

Här kan du hålla koll på bansträckningen för att kolla ut de mest strategiska platserna för dig som publik.

Nytt för i år är att konceptet också utökat till Örebro där tävlingen kommer att gå senare i år.

Här kan du se en skön film på hur det såg ut förra året.


Stina Hallhagen
In och kolla actionrun.se och se till att hänga med på facebooksidan. Ska du vara med i loppet och inte har anmält dig redan gör du bäst i att skynda dig. Måndagen den 4 maj höjs anmälningsavgiften till maxbeloppet, så skynda dig att anmäla dig idag/kväll så sparar du 200 kr.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 64, 3 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar