fredag 22 maj 2015

Tävla med dina foton för ett renare Borås - #blogg100 dag 83

Visst skulle det vara häftigt om Borås kunde bli känt för att vara Sveriges renaste stad? Vägen mot det målet är både krokig och snårig, så nu är det bara att sätta igång att röja och räta ut på alla sätt vi kan.

Börja med att vara med i Borås rent och snyggts fototävling som pågår nu. Fota ett rent och snyggt Borås, hashtagga bilden #boråsrentochsnyggt och lägg ut den på en öppen användare på Instagram. Om du gör det senast 31 maj har du chans att vinna en systemkamera från Nikon eller presentkort från Borås City eller Knalleland.

I september kommer många av bidragen att visas på Orangeriet, så fortsätt gärna att tagga dina bilder hela sommaren.

Annika Klemming
Att vara med i tävlingen är ett sätt att visa att det är nog med skräp nu. Så tack alla ni som ställer upp!

(Och ja, vi vet att boråsarna vill ha fler papperskorgar. Och ja, det kommer fler efter sommaren. Utredning pågår på Tekniska förvaltningen.)

Läs allt om tävlingen på boras.se/rentochsnyggt--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 83, 22 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar