lördag 30 maj 2015

Tipsa oss om midsommarfiranden - #blogg100 dag 91

Varje år brukar vi göra en sammanställning av midsommarfiranden i Borås både på bloggen och självklart också på boras.com. Men vi behöver din hjälp!

Vi har rätt bra koll på var det brukar vara populära firanden, men ofta är det hembygdsföreningar eller dylikt som står för arrangemangen och det är inte alltid webbsidorna är särskilt lätta att hitta om det ens finns några.

Ibland är informationen också ganska knapphändig eftersom de boende genom åren har lärt sig traditionerna och vet vilka tider som gäller. Men visst vore det roligt med lite fler besökare på midsommarfirandet där du firar. Kanske kan det locka några "utomsocknes" att komma och fira just i din bygd? Skicka gärna så mycket information (och gärna bilder från tidigare år) som möjligt till evenemang@boras.com

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 91, 30 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar