söndag 10 maj 2015

Vårmarknad i Borås - #blogg100 dag 71

Jodå nog är det vår alltid, även om vädret i alla gånger påminner om det. Och i Kristi himmelsfärdshelgen är det dags för vårmarknad i Borås.

Marknaden har anor så långt tillbaka som till 1750-talet faktiskt och sedan dess har man hållit större marknader.

Borås vårmarknad är välbesökt med ca 1.000 meter marknadsstånd och tivoli. Marknaden har vi mitt i Borås city på stadens gator och torg och var annars skulle den vara i Knallarnas huvudstad.

Anders Kihl
På marknaden blandas stadens butiker med knallar från hela landet. Vårmarknaden infaller tillsammans med Kristi himmelfärdshelgen och i år blir det således den 15 och 16 maj. Öppettiderna är fredag 10-18 och lördag 10-16.

Vad ska du köpa på marknaden?

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 71, 10 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar