fredag 1 maj 2015

Vi söker volontärer till No Limit - #blogg100 dag 62

No Limit Street Art Borås såg dagens ljus första gången i september 2014. Nu gör vi det igen och 3-6 september kommer 12 internationellt kända street art konstnärer återigen förvandla Borås till ett gigantiskt utomhusgalleri.

För att göra evenemanget riktigt bra behövs det många som hjälper till, därför söker vi nu volontärer som vill vara en del av No Limit. Som volontär är du en mycket viktig person – du har en av de viktigaste rollerna!

Vi söker dig som är pålitlig, flexibel, serviceinriktad, har ett trevligt sätt och inte är rädd för att ta i och utföra arbetsuppgifter, högt som lågt. I gengäld får du varierande uppdrag, utbildning samt fantastiska upplevelser och ögonblick.

För att arbeta som volontär under No Limit måste du gå den utbildning som kommer att vara vid ett eller flera tillfällen (det räcker med ett utbildningstillfälle per person) innan evenemanget. Vi vill att alla volontärer får en gemensam bas av värdskap, kunskap om evenemanget, hållbarhet och säkerhetstänk. Efter utbildning och genomfört volontärsuppdrag får du ett diplom som visar på din insats.

Stina Hallhagen
Du söker som volontär genom att maila fylla i det här formuläret.

Hoppas vi ses!

Vill du veta mer om No Limit kollar du in nolimitboras.com eller någon av våra sociala kanaler; facebook, instagram och twitter.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 62, 1 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar