söndag 24 maj 2015

Vinn biljetter till Cirkus Scott i Borås - #blogg100 dag 85

Den 4-7 juni kommer Cirkus Scott till Borås och Hedvigsborgs idrottsplats med en hel massa sköna cirkusföreställningar för hela familjen. I snart 80 år har Cirkus Scott roat, trollbundit och fascinerat såväl gammal som ung och nu kommer de åter till Borås.

Under fyra dagar står tältet uppe på Hedvigsborgs idrottsplats och vi vill självklart ge dig chansen att vinna biljetter.

Gör så här för att tävla!
Genom att svara på frågorna nedan samt ange namn (det namn som anges i tävlingen måste kunna verifieras med giltig legitimation vid uthämtning av eventuell vinst) och vilken av föreställningarna du vill gå på om du vinner är du med och tävlar om biljetter. Vi utser fem lyckliga vinnare som får två biljetter vardera.Anders Kihl
Skulle du inte ha turen att vinna eller redan nu vill försäkra dig om en plats kan du köpa biljetter här.

Maila dina svar på tävlingen senast den söndagen den 31 maj. Vinnarna meddelas via e-post måndagen den 1 juni och får ytterligare instruktioner om avhämtning av biljetter.

Lycka till!--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 85, 24 maj) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar