måndag 8 juni 2015

Barnvagnssafari och ny entré - häng med till Djurparken på lördag! - #blogg100 dag 100

Efter 100 dagar med bloggande känns det naturligtvis fint att få ägna den sista bloggposten i den här resan åt ett av våra absolut största besöksmål - Borås Djurpark. Lördagen den 13 juni är det dags för officiell invigning av djurparkens nya entré.

Detta firar man med massor av sköna aktiviteter i parken samt bjuder på kaffe och tårta. Firandet sker tillsammans med föräldraledighet.se och det blir dessutom barnvagnssafari och en minimässa utöver det vanliga - mitt bland vilda djur (ja inte farligt nära/bland så klart :)

Gå en promenad genom parken och hälsa på våra utställare, prova på ansiktsmålning, hoppborg, hårstyling, femkamp. Dessutom bjuder man på gratis glass till barnen och mycket mycket mer. För de äldre finns inte mindre än 16 företag på plats som presenterar alltifrån barnkläder och leksaker till hem, städ och mat.

Anders Kihl
Lördagen den 13 juni mellan kl 10.00-16.00 är du varmt välkommen. Läs mer på boraszoo.se och missa för allt i världen inte att hålla dig uppdaterad på parkens facebooksida för mängder av härliga bilder på sjukt söta djur.

Du vet väl förresten att djurparken är öppen dagligen precis hela sommaren.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 100, 8 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar