onsdag 10 juni 2015

Fira midsommar i Borås

Vi närmar oss den kanske allra vackraste av årstider i Sverige. När sommaren står inför dörren och den svenska naturen visar upp sig i sin fulla prakt. Vi hoppas så klart att du firar midsommar i Borås och därför vill vi gärna ge dig ett antal tips på var och hur du kan fira. Fler firanden hittar du så klart i vår evenemangskalender på boras.com

Redan dagen innan midsommarafton kan du få den rätta känslan genom att hjälpa föreningen Westergyllen att klä midsommarstången i Ramnaparken. Sedan kan du vara med och beskåda ditt alster från kl 13.00 på midsommarafton och självklart dansa kring den vackra midsommarstången. Midsommar i Ramnaparken är kanske det största midsommarfirandet i Borås.

Vid vackra Almenäs startar midsommarfirandet kl 14.00 och blir det fint väder har vi svårt att tänka oss en vackrare plats för firande, alldeles intill Öresjö och med stora gräsytor för en smaklig picnic, lek för barnen eller en fika på caféet.

Anders Kihl
Du hittar alla midsommarfiranden som vi känner till här. Saknar du något så tipsa oss gärna på evenemang@boras.com

Skulle du bli trött på midsommarfirande och sill kan du alltid passa på att göra ett besök i Borås Djurpark eller shoppa loss på Quality Outlet Åhaga som har öppet alla dagar hela sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar