onsdag 3 juni 2015

Gamla oljefat blir unik konst i form av blinda möss - #blogg100 dag 95

Visst blir man sugen på att äga en sådan här filur. Eller kanske helst flera faktiskt. Det är designern Aaron Jackson som skapat de blinda mössen och en hel massa andra kreationer i samma stil. Allt skapat av 100% återvunnet material i form av gamla oljetunnor. 
Just nu kan du se de här och andra sköningar på Galleri Karlenström och fram till midsommar pågår utställningen. Djuren trivs enligt uppgift bra utomhus men åldras så klart med ytterligare patinering med tidens och vädrets inverkan.
En gedigen, rolig och färgglad design signerad Aaron Jackson ger dig en lättskött kompis med stort hjärta som passar inne eller ute i din trädgård.
Läs mer på boras.com och besök gärna galleriets hemsida.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 95, 3 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar