lördag 6 juni 2015

Het sommar i Stadsparken - #blogg100 dag 98

I sommar erbjuds boråsare och besökare för fjärde året i rad ett fullspäckat aktivitetsprogram i Stadsparken under juni, juli och augusti. Helt kostnadsfritt och utan förbokning erbjuds sommargympa, 5-kamp, crossfit, body attack, Freestyle & Heelwork to Music för hundar, en jazzkonsert och mycket mera. Även i år erbjuds det ett stort samlat utbud, med några nyheter från tidigare år. Aktiviteterna möjliggörs genom samarbete med en mängd föreningar och träningsföretag.

Anders Kihl
Självklart är det också precis som vanligt full fart i Stadsparken under Sommartorsdagarna® och äntligen är det nya Orangeriet på plats, och platsen för dans med nybyggd scen m m är klar. Det kommer bli en riktigt skön sommar i parken.

Hela programmet hittar du på borascity.se och inom kort givetvis i vår evenemangskalender

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 98, 6 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar