måndag 1 juni 2015

Låt dig inspireras av BORÅS - #blogg100 dag 93

I dag släpper vi ut vår nya turistguide digitalt och inom någon dag finns den också i tryckt form, på tre språk. På 36 sidor samlar vi tips på alltifrån boende till sevärdheter, upplevelser, restauranger och praktiska tips för din vistelse i Borås.

Guiden inleds med texten "Det bubblar i Borås" och det stämmer verkligen. I ingresstexten kan man också läsa följande:

"På mode- och textilmässor världen över är Borås en välkänd stad. Ryktet är grundmurat sedan decennier tillbaka. För att inte säga århundraden.

Detsamma gäller shoppingen, i alla fall i Sverige. Varenda kotte känner till Knalleland och alla starka varumärken med kontor i staden. Och pratar du med konstintresserade om Borås kommer de snart att bubbla om stadens fantastiska satsning på konst, skulpturer och gatukonst. Men vad du än gör, säg inte att du varit i Borås om du träffar fotbollsintresserade. De kommer snart börja muttra om att Elfsborg minsann hade tur när deras favoritlag fick stryk.
Tur eller inte. Borås är helt enkelt en stad där det bubblar av det mesta. Det byggs som aldrig förr. Caféer och restauranger poppar upp i vart och vartannat gathörn och då har vi inte ens börjat prata om en av Sveriges bästa djurparker, inom- och utomhusbad mitt i stan och en fantastisk natur alldeles runt knuten.

Så välkommen till Borås."

Anders Kihl
Läs den gärna, sprid den gärna och bjud in vänner och bekanta till den bubblande staden Borås.

Här kan du bläddra i BORÅS - din guide på svenska, engelska och tyska.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 93, 1 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar