tisdag 23 juni 2015

Ljuvlig grillbuffé på Ellagården

Vackra Ellagården strax väster om Borås (i Viared) ligger egentligen i ett industriområde, något man snabbt glömmer när man kommer nära. Omgivningarna och gården i sig vittnar snarare om gammalt odlingslandskap, lugn och synnerlig harmoni med naturen. Vi begav oss hit för att testa sommarens grillbuffé och vi blev inte besvikna.

Varje dag under vår och sommar dukar Ellagården upp sin grillbuffé i de fantastiskt vackra lokalerna. Bjuder vädret anledning till utesittande finns det gott om ytterligare platser i det fria för att avnjuta en smaklig lunch.

Ett dignande buffébord med all sköns grillade läckerheter tillsammans med nybakat bröd, hummus, potatis, sallader i mängder och sagolika såser möter oss. Fräscht, vällagat och vackert upplagt på buffébordet.

Är du inte mätt så du storknar efter den goda buffén finns även ett dessertbord, för dagen innehållande vackert uppskurna bitar av kladdkaka samt nygräddad rabarbergpaj med vaniljsås. Jodå, vi lät oss väl smaka även av efterrätten, trots att vi nog i sanningens namn smakat lite för mycket redan vid den varma buffén.

Anders Kihl
Grillbuffén är mycket populär så är ni flera i sällskapet kan det vara klokt att boka bord även på lunchtid. Vid vårt besök är Ellagården i princip fullsatt. Grillbuffén serveras mellan 11.00 till 16.00 måndag till fredag så du har gott om tid på dig att njuta och kan anpassa tiden efter hungern (köket stänger kl 15.00). Du kan även trilla in på en skön söndagsbrunch på samma tider. Bord bokar du på 033-430 70 00 eller via ellagarden.se

Hoppas vi ses vid buffébordet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar