tisdag 2 juni 2015

MC Café för alla längs vacker väg - #blogg100 dag 94

MC Caféet i Hultafors fick sin start år 2013 av Amanda Ekström (då 16 år) och Evelina Lindeblom (17 år). Tanken bakom det hela var att ha ett fik längs Viaredsvägen då det är många motorcyklister som ofta åker vägen som sträcker sig längsmed Viaredssjön. 

MC Cafét ligger i det gamla stationhuset i Hultafors med gångavstånd till Viaredsjön. År 2014 startade vi en facebooksida och den blev snart väldigt populär och ligger idag på 374 gillare. 

Gästerna som kom till caféet var mycket positiva och tyckte det var perfekt läge och lokal. Nu år 2015 har vi öppnat upp dörrarna för en ny säsong av MC caféet som vi hoppas på blir lika lyckad som de tidigare åren. 
Amanda Ekström

Så välkommen till Hultafors stationshus, Göteborgsvägen på en fika. Alla är välkomna även ni utan motorcykel!

Självklart hittar du oss också i evenemangskalendern på boras.com
 
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 94, 2 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar