tisdag 9 juni 2015

O-Ringenstaden kommer sjuda av aktivitet, för alla!

Det ryktas om ett av de mest omfattande aktivitetstorgen i O-Ringens historia när man rullar in i Borås den 18-24 juli 2015. Det lär bli något utöver det vanliga och inte mindre än ett 60-tal aktörer är inbokade på aktivitets- eller O-Ringentorget (som det också kallas) mitt i O-Ringenstaden som växer fram uppe i Nordskogen på båda sidor om förbifart Sjöbo.

Självklart blir det ett gigantiskt restaurangtält och vi hoppas att det även är många icke-orienterande Boråsare som letar sig upp till O-Ringenstaden för en lunch eller en kvällsmåltid. Jodå det är stort, med plats för 800 personer sittande sväljer restaurangtältet många besökare.

Utöver det handlar det om Radio O-Ringen som sänder live från sin scen och involverar åskådarna på plats i sändningarna, tvättservice, sportförsäljning och en rasande massa mer eller mindre lokala aktörer med såväl små som starkt etablerade varumärken som visar upp sina verksamheter och/eller produkter.

Givetvis finns en av de stora aktörerna inom O-Ringen, Team Sportia på plats med en gigantisk butik och vad kan väl passa bättre i Borås än att även Ellos finns på plats med ett showroom där man kan titta på produkter, sitta ner och surfa runt och beställa.

Stina Hallhagen
Det kommer även att finnas aktiviteter för alla åldrar i form av prova-på saker m m - vad sägs t ex om en fotbollsyta där man kan spela boll mitt i O-Ringenstaden. Brämhults Juice ställer upp en juicebar och provsmakning vid campingkioskerna.akning vid campingkioskerna. Och pssssst, man kan gifta sig också om andan skulle falla på eller om planeringen att göra det under ett O-Ringen har pågått sedan länge. Svenska kyrkan ordnar med drop-in-vigsel.

Så se nu för allt i världen till att inte missa O-Ringenstaden oavsett om du är boråsare eller utomsocknes, orienterare eller inte. Följ på oringen.se och självklart i socialamedier som facebook, twitter och instagram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar