måndag 29 juni 2015

Succépremiär för backstagerapporterande Sandra

I mitten av maj utannonserade vi tillsammans med Borås City - Borås roligaste sommarjobb. Vår avsikt var att anställa en backstagreporter för att ta över de befintliga kontona i sociala medier och rapportera från allt som händer under Sommartorsdagarna®.

Många sökte och efter en intervju med Sandra Basil kändes det jättebra, nu är vi helt säkra på att vi gjorde ett riktigt val. Sandra tog massor av bilder, berättade som vad som hände och gav en livfull rapport från kvällen.

Så här skriver Sandra själv om sin upplevelse:

"– Känslorna inför premären av Sommartorsdagarna var en aning nervösa, men när trummorna rullade igång på Stora Torget mitt i Borås City var jag säker på att det skulle bli en spännande och minnesvärd upplevelse. För det blir ju alltid det med Sommartorsdagarna. Och visst hade jag rätt, det är något magiskt med att få dela glädjen i att sjunga med i låtar under en bar sommarhimmel med andra besökare."

Anders Kihl
Snart är det torsdag igen, då följer du Sandra på facebook, instagram och twitter och taggar givetvis dina egna inlägg med #sommartorsdagarna

Hela programmet för varje kväll finner du alltid på sommartorsdagarna.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar