söndag 7 juni 2015

Välkommen till Borås i sommar! - #blogg100 dag 99

Det händer massor i Borås i sommar och självklart har våra stora besöksmål, museer, bad m m öppet större delen av sommaren. Passa på att kombinera upplevelser för de mindre i familjen med härliga kulturupplevelser, nöjen och shopping. Borås står redo för er.

Just nu rullar vår sommarkampanj ut i en hel massa kanaler för att ge dig inspiration. Du håller givetvis koll på allt som händer i Borås på vår webb boras.com och i våra sociala kanaler som t ex facebook, twitter och instagram.

Vill du ha en mer traditionell broschyr över Borås kan du bläddra i vår sprillans nya Boråsguide här.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 99, 7 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar