fredag 5 juni 2015

Vassaste barnunderhållningen på Sommartorsdagarna® ever? - #blogg100 dag 97

Nedräkningen har börjat på allvar nu och det är inte långt kvar till årets första kväll med Sommartorsdagarna®. Sju heta sommarkvällar i Borås med Sveriges artistelit. I dag släpptes också årets barnunderhållning och jag kan nog påstå att startfältet är vassare än någonsin tidigare. Det är riktigt roliga grejer varje torsdag men allra vassast är nog Annika Herlitz (Frost-Elsa) och Tobbe Trollkarl, första respektive sista torsdagskvällen.

Sommartorsdagarna® presenterar stolt årets program för barnunderhållningen! Vem vill inte se "Frost-Elsa" och Tobbe Trollkarl!?!

Här är hela sommarens program:
25 juni - Familjeshow med Froststjärnan Annika Herlitz (stora scen)
2 juli - Mini-Kretslopp med Borås Energi & Miljö
9 juli - 4-kamp med Upzone
16 juli - Ansiktsmålning med Barnvaktspoolen
23 juli - Ponnyridning med Knallebygdens Western Ryttare
30 juli - Träffa Paddington och hans kompis ballongknytaren
6 aug - Tobbe Trollkarl (stora scen)

Anders Kihl
Vi får också passa på att rikta ett varmt tack till AB Bostäder som sponsrar barnunderhållningen under Sommartorsdagarna®.

Håll dig uppdaterad på facebooksidan, webbsidan och sprid och bjud gärna in till respektive facebookevenemang så blir kvällarna ännu roligare - ju fler vi är tillsammans....
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 97, 5 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar