torsdag 4 juni 2015

Visa upp BORÅS i din klädsel - #blogg100 dag 96

Vår första vända av BORÅS-hoodies blev omåttligt populära och tog slut på kort tid. Sedan kom det en ny vända, men då fick vi tyvärr backa en aning då en detalj på tröjorna var felsydd. Nu kan vi återigen glädjas åt att ha snygga hoodies i butiken.

Nyheten är att det även finns i barnstorlekar samt lite större spann på vuxenstorlekarna. Kika in till oss på Turistbyrån redan idag för att prova ut din helschysta hoodie.

Vuxenstorlekar 300:-
Barnstorlekar 250:-

Varmt välkommen!--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 96, 4 juni) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar