måndag 13 juli 2015

Inga Lasmane från Lettland reser till Borås för att se Eric Saade

För ett tag sedan kom en första tweet med en fråga om Sommartorsdagarna och Eric Saade från ett twitterkonto med namnet @jornalist13. Bakom namnet döljer sig 26 åriga Inga Lasmane, boendes i den Lettiska kuststaden Liepaja.

Inga är minst sagt förtjust i Eric Saades musik och när hon av en slump fick klart för sig att Eric gör två spelningar i Borås (en på Stora torget, och en nattklubbsspelning på Grand Hotel) föll valet på Borås istället för Eskilstuna som var den ursprungliga planen. "Why not? It will be a crazy trip!" som Inga själv beskriver det. Hennes ryska vänner har också för avsikt att komma till Borås och Sommartorsdagarna® för att se Eric Saade live och därefter åker de tillsammans till Trollhättan för att se Måns Zelmerlöw och därefter tillbaka till Stockholm för att hinna med ytterligare en Saade-konsert under Sommarkrysset.

Anders Kihl
För Inga var planen att se Saade live i Riga redan 2013 och därefter i Moskva 2014, men både konserterna blev tyvärr inställda. I mars 2015 fick hon dock tillfälle att se sin stora idol live för första gången under melodifestivalen och nu reser Inga någonstans runt 80-90 mil enkel resa för att besöka Borås och Sommartorsdagarna®.

Vi håller så klart alla tummar för att Inga och hennes ryska vänner får en fantastisk resa och en grym upplevelse av Borås, Saade och Sommartorsdagarna®.

Du kan läsa allt om kvällen på sommartorsdagarna.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar