lördag 18 juli 2015

Nu börjar det på allvar! #oringen2015

Nu börjar det på allvar. Idag är karavanerna, med husvagnar, bilar och tält långa in mot O-Ringenstaden och campingplatserna fylls allt mer. Restaurangen är på plats, marknadsgatan, tävlingsexpeditionen, alla kiosker, hygienstationer och alla härliga människor och en hel massa annat.

I skrivande stund pågår den officiella invigningen på Borås Arena med den efterföljande AXA-stafetten för ungdomslag. I morgon söndag startar tävlingarna på allvar när den första etappen kickar igång ner i Mark på arena Ramslätt.

Jag tycker absolut att du som boråsare, besökare eller närboende ska passa på att uppleva folkfesten på riktigt nära håll. Alldeles oavsett orienteringsintresse så kan jag garantera att den här typen av stora evenemang ändå erbjuder något för alla.

Har du inte möjlighet att bege dig ut på någon av etapperna kan du följa mycket som händer via de olika livesändningarna både radio, GPS-tracking och bildproduktioner från såväl O-Ringenstaden som etapperna m m. Kolla in livesidan på oringen.se

Under tisdagskvällen kommer de allra bästa löparna att springa mitt inne i centrala Borås. I en rasande fart tar de sig runt bland kontrollerna på Borås City sprint, då är det definitivt läge att besöka staden.

Stina Hallhagen
Givet ska du också passa på att besöka O-Ringenstaden, det kan räcka med att promenera runt området, prata gärna med våra gäster och hjälp dem med sköna tips om spännande saker, restaurangtips eller lite allmän vägledning runt i Borås. Kom upp till Nordskogen, ta en fika, prova restaurangen, titta på kvällsunderhållningen och ta in atmosfären.

Passa också på att bjuda till lite extra om du ser människor runt om i staden som ser lite vilsna ut. Fråga gärna om de vill ha hjälp så visar vi Borås från sin allra bästa sida, tillsammans!

Mer information om allt som händer i veckan får du så klart på oringen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar