fredag 3 juli 2015

Nya oringen.se ger dig allt du behöver veta inför folkfesten

Den 18-24 juli kommer Sveriges största orienteringsäventyr till Borås. I går lanserades sprillans nya oringen.se (på Sitevision av O-Ringen AB tillsammans med LimePark, för den som är intresserad).

Nya oringen.se är helt responsiv och anpassar sig smidigt för bästa besökarupplevelse oavsett om du använder dator, telefon, surfplatta eller någon annan typ av device. Innehållet är uppfräschat och mer renodlat med tydliga ingångar och menyer.

På webbplatsen hittar du allt du behöver veta om världens största orienteringsäventyr oavsett om du är löpare och anmäld, ska anmäla dig, är nyfiken på att delta, bara vill titta och/eller uppleva folkfesten i allmänhet. Och folkfest blir det garanterat, tänk dig att Borås folkmängd ökas med nästan 25%.

Stina Hallhagen
För dig som inte är så initierad föreslår vi att du går direkt in i upplevelseprogrammet där du hittar dagar och tider för såväl tävlingar som alla kringarrangemang med alltifrån konserter till prisutdelningar, gratis guidningar, öppettider på våra besöksmål m m.

Vi ses på #oringen2015

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar