måndag 20 juli 2015

O-Ringen laddar för aktivitetsdag - häng med du också

Tisdagen i O-Ringenveckan är den så kallade aktivitetsdagen, d v s en tävlingsfri dag. Förutom den rafflande elitsprinten i stadskärnan då - Borås City Sprint som du absolut inte får missa. City sprinten går av stapeln kl 17.00 i stadskärnan med DH21 Elit och vi vågar utlova ett riktigt spännande sprintlopp.

Men under aktivitetsdagen är det dags för alla O-Ringendeltagare att uppleva Borås på allvar och självklart kan även du som är gäst av annan anledning eller boende i staden ta del av aktiviteterna. T ex så erbjuds flera guidningar runt om i staden och flera museer har fri entré under dagen. Du hittar programmet för aktivitetsdagen (tisdag 21 juli) här på oringen.se.

Stina Hallhagen
Under aktivitetsdagen har du också möjlighet att prova på några udda former av orientering. Den i media så uppmärksammade varianten Flex-O samt Pre-O.

Dessutom kan det vara en ypperlig dag att göra en utflykt upp till O-Ringenstaden för att kika runt på marknadsgatan, ta en fika eller en lunch i restaurangen eller bara strosa runt på området och uppleva atmosfären.

Följ allt som händer på oringen.se och på facebooksidan. Vi levererar också en hel del bilder från O-Ringen i vårt flickr-album.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar