torsdag 13 augusti 2015

Så gick det för Sandra på Sommartorsdagarna

Foto: Johnny Johansson, Kaneos Media ©
Inför året anställdes Sandra Basil som backstagereporter på Sommartorsdagarna®. Tidigare år har vi haft backstagereportrar varje kväll, som twittrat, instagrammat m m från sina egna konton på hashtaggen #sommartorsdagarna - i år tog vi det steget längre och "gav bort" samtliga konton till Sandra.

En ung tjej sprudlande av energi, men hur gick det då? Sandra själv beskriver sin sommar i korthet så här: "- Sommartorsdagarna har varit en spännande och minnesvärd upplevelse som jag lär bära med mig resten av livet!".

Så här gick det i mer faktiska tal. I dagsläget finns drygt 1730 bilder taggade #sommartorsdagarna på instagram, drygt 500 av dem postade i år. På twitter, instagram och bloggar gjordes drygt 2.000 unika inlägg taggade #sommartorsdagarna.

Facebooksidan för Sommartorsdagarna® hade en total räckvidd på 655.946 konton och har visats i flöden 1.431.194 gånger. Under 2015 har antalet likes på sidan ökat med 3.700 till i dagsläget nästan 5.200 gillare.

Trafiken är naturligtvis som mest i samband med torsdagskvällarna samt under den kväll (och efterföljande dagar) då artistprogrammet för 2015 släpptes (i år den 9 april). Drygt 3.000 människor läste det pressmeddelande som gick ut kvällen den 9 april för att presentera årets artister.

Hetaste kvällarna i sociala medier var premiären med Norlie&KKV samt Eric Saade.

Sandra har hela sommaren på ett intensivt och härligt sätt förmedlat bilden av Sommartorsdagarna® i sociala medier. Vackra bilder, alltid på hugget och hela tiden med en stor glimt i ögat. Vi tackar Sandra för en fantastisk sommar och ett gott utfört arbete som backstagereporter!

Anders Kihl
Den fantastiska bilden på Sandra är tagen av Johnny Johansson, Kaneos Media som bevakat Sommartorsdagarna® under de flesta kvällarna. Du kan se fler bilder och filmer på deras facebooksida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar