onsdag 9 september 2015

Häng med årets KretsloppsveckaSälj och köp second hand på årets kretsloppis!
Varför köpa nytt när det finns bra begagnade saker? Fredagen den 18 september är det kretsloppis på Stora torget. Välkommen hit och fynda mellan klockan 12 och 18! Här kan du hitta både det ena och det andra i loppisväg – kläder, inredning, böcker, musik och mycket mer. Ta dig en titt, kanske hittar du det som just du letar efter? Vill du hellre sälja dina egna saker? Inga problem, du betalar 100 kronor per bord. För mer information gå in på borasem.se/kretsloppsveckan och klicka på ”Kretsloppis”. Vi behöver din anmälan senast den 11 september, observera att din anmälan är bindande.


Guidad visning med fågelperspektiv
Kom till kraftvärmeverket måndagen den 14 september mellan kl 15 och 19 och se Borås uppifrån den 70 meter höga ackumulatortanken! Och varför inte samtidigt passa på att gå en runda i kraftvärmeverket? Då får du se var avfallet i dina vita påsar tar vägen och hur de blir till värme och el. Vi bjuder på kaffe, te, saft och bulle som bakats av konditoreleverna på Almåsgymnasiet.

Om du vill upp i tanken tänk då på att det är dina egna ben som tar dig både uppför och nedför de cirka 400 trappstegen. Barn över tio år får gå med upp i målsmans sällskap annars är det från 15 år som gäller. Vi rekommenderar att vara ute i god tid eftersom antalet personer som kommer upp i tanken denna eftermiddag är begränsat.

Kraftvärmeverket ligger vid rondellen på Bäckeskogsgatan, entrén hittar du på Kilsundsgatan. Möjlighet till parkering finns på Kilsundsgatan och Landalagatan.

Hjärtligt välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar