onsdag 21 oktober 2015

Sista chansen att uppleva våra populära guidningar


Under vår och höst har våra populära guidningar till konsten i Borås pågått under temat "Staden som galleri". Ett stort galleri är verkligen vad Borås har blivit. Det har guidats kring skulpturer, street art, konstutställningar, arkitektur och textil m m. På våra museer har du möjlighet att följa med på guidningar året om, men utomhus blir klimatet lite för tufft för djuplodande vandringar kring street art och skulpturer. Till helgen är sista chansen för året att uppleva våra guidningar - så häng med om du inte redan gjort det. Varit med innan? Då är det dags att uppleva något nytt!

Du hittar all information om våra guidningar på boras.com/guidningar

Vill du klä dig varmt och uppleva konsten i Borås på egen hand senare under hösten eller rent av i vinter (jo verken gör sig på ett alldeles speciellt sätt i vinterskrud, så det kan varmt rekommenderas). Inom ett par dagar kan du hämta vår sprillans nya karta, som kombinerar street art och skulpturer, på Turistbyrån.

Besöker du Borås med en grupp, vill samla kompisgänget, idrottsföreningen eller liknande kan du alltid boka en specialguidning. Då anpassar vi datum, innehåll och längd efter dina önskemål. Hör av dig till Borås Turistbyrå för mer information och prisuppgift, tourist@boras.com eller 033-35 70 90.

Stina Hallhagen
För att hålla dig uppdaterad kring konsten i Borås, aktuella utställningar m m följer du förslagsvis facebooksidorna för No Limit Street Art, Borås Konstmuseum, Textilmuseet, Abecita Konstmuseum och Textile Fashion Center.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar