söndag 15 november 2015

Helvetiskt goda burgare på Hell´s Burger

Ja ni får ursäkta språket, men stans senaste restaurang Hell´s Burger bjuder själva in till språkbruket både med namnet och treudd i logotypen. Givetvis finns också just en Hell´s burger på menyn och ja du gissade rätt, den är stark.

Vid Hötorget (närmare bestämt Allégatan 26) finns sprillans nyöppnade Hell´s Burger. Varm, mysig och varierad inredning med stor känsla för detaljer, personalen är trevlig och ger bra vägledning genom menyn. En bred variation på burgare, från en plain standard till cheese, rökig och den starka Hell´s Burger och allt däremellan. Spännande sideorders med lökringar, pommes, coleslaw, friterad sötpotatis (som för övrigt är gudomligt god) och en hel massa annat. Självklart radar man också upp en hoper klassiska dippsåser, vi testade vitlök och bearnaise och den senare är verkligen to die for :)

Burgarna serveras i små långsmala trälådor och varje bröd har en cool detalj i form av restaurangens logotype brännmärkt på toppen. Dippsåserna kommer i små vackra glasskålar och tillbehör som pommes serveras i minimalistiska plåthinkar. Detaljer som sagt.

Skulle man mot förmodan ramla in på Hell´s Burger utan att ha för avsikt att ta en burgare finns det lite olika subs och t o m sallad. Till maten sitter kalla läsk eller någon av de brutalt goda shakes man erbjuder riktigt bra. Vi gick all in på oreoshake och jag kan lova att det inte var sista gången. Givetvis har man också fullständiga rättigheter och erbjuder allitfrån öl till vin och schysta drinkar.

Anders Kihl
Det är med ett starkt välbehag och en underbar mättnadskänsla vi lämnar Hell´s Burger med en smakupplevelse rikare. Gillar du burgare kommer du älska det här stället, vi kan varmt rekommendera ett besök.

Kolla in dem på webben, facebook och instagram.


3 kommentarer:

 1. Var kommer köttet ifrån och hur slaktas det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, det vet vi inte. Den frågan får vi lov att hänvisa till restaurangen.

   Radera
 2. Den vegetariska burgaren var den sämsta jag ätit, men burgarna baserade på kött är helt ok.

  SvaraRadera