tisdag 3 november 2015

Retro och Skandinavisk design värt en utflykt till Dalsjöfors


I samma lokal som Almedals tidigare hade sin fabriksbutik i Dalsjöfors återfinns nu en ny spännande butik med alltifrån nyproducerade möbler och inredningsdetaljer i skandinavisk design till retro och antikt.

I slutet av oktober smygstartade man med öppet på helgerna och från och med den 7 november har man öppet alla vardagar kl 10.00-18.00 och lördagar kl 10.00-14.00.

Här finns allt ifrån välbevarade möbler och inredningsdetaljer till nytillverkad retro i vackert sparsmakad skandinavisk design. Klassiska serviser blandas med nytillverkade och hela butiken andas en spännande men harmonisk och mycket välkomnande atmosfär.

Är det något specifikt du letar efter så ta ett snack med butiksägarna, butikens utbud är föränderligt och man har ofta en hel del på ingång eller saker som ännu inte packats upp eller fått plats i butiken. Dessutom driver man webbshop parallellt och kanske finns just det du söker i någon gömma.

Kan du inte slita dig från alla vackra möbler finns det även möjlighet att ta en fikapaus i butiken.

Anders Kihl
Vi kan varmt rekommendera en lördagsutflykt till Dalsjöfors och varför inte kombinera ett besök på Q4 med en sväng till Gärdhem Second Hand, någon av guldbutikerna och den mysiga Le & Landa på torget i Dalsjöfors (där finns för övrigt ett trevligt fik som serverar fantastisk smörgåstårta i portionsbitar:).

Mer om Q4 hittar du på webben, facebook och instagram.

Uppdatering: Q4 har stängt 24 december 2015 t o m 6 januari 2016. Nya öppettider gäller f r o m 7 januari 2016. Då har Q4 öppet på onsdagar och torsdagar kl 15-19 och lördagar kl 11-15.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar