måndag 21 mars 2016

Skolresa till Borås, kul och lärorikt! - #blogg100 dag 21

Är det dags att planera skolresan för klassen? Borås ligger bra till och erbjuder både spännande och lärorika alternativ. En härlig mix av äventyr, djur, natur och teknik samt naturligtvis en massa kul tillsammans med klassen.Självklart kan ni välja precis hur ni vill kombinera de olika aktiviteterna, men för att göra det enkelt har vi satt ihop ett programförslag som baserar sig på en tvådagarsvistelse med en övernattning i campingsstugor på Borås Camping. I vårt förslag hinner ni med ett temabesök på Navet Science Center, Upzone Äventyrspark och Borås Djurpark. Från 839 kr/elev (vardagar och grupper om minst 20 personer) inkluderat upplevelser, mat och övernattning.

Anders Kihl
Givetvis kan ni komplettera förslaget med ytterligare upplevelser och stuva om i ordningen och tidsschemat efter önskemål som passar just er skolresa.

I vår folder Skolresa till Borås 2016 finns du mer information. Varmt välkommen till Borås!

Vill du ha allmänna tips om vad du kan hitta på i Borås kollar du in boras.com
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 21, 21 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar