måndag 7 mars 2016

Ett sjunde år för Quality Outlet Åhaga - #blogg100 dag 7

Borås otroligt populära sommaroutlet Quality Outlet Åhaga är tillbaka för sjunde året i rad sommaren 2016. Det känns otroligt roligt att kunna presentera datumen redan nu, då vi vet att många är nyfikna och laddar för att planera shoppingresan till Borås. Våra tidigare blogginlägg om Quality Outlet Åhaga är de solklart mest lästa inläggen på bloggen någonsin, alla kategorier.

Något specifikt innehåll och vilka varumärken som ingår i årets upplaga av outleten vill arrangören inte avslöja i dagsläget men klart är att man slår upp portarna den 12 maj och har öppet till den 14 augusti.

Anders Kihl
Vi har bloggat om outleten vid ett flertal tillfällen tidigare och du hittar alla inlägg här. Just nu är sajten inte uppdaterad men det är en strålande idé att hålla koll på outletahaga.se samt på facebooksidan när det närmar sig för att ha stenkoll.

Vi återkommer givetvis med mer information om outleten även här på bloggen kring medverkande varumärken och ett test av årets upplaga fram i maj.

Varmt välkommen till Åhaga i sommar.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 7, 7 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar