torsdag 3 mars 2016

Gina Tricot Grand Prix - coolare, större och internationellt 2016 - #blogg100 dag 3

2009 startade Gina Tricot Grand Prix i Borås och sedan dess har tävlingen etablerat sig som ett av Sveriges coolaste ridsportsevenemang. Nytt för i år är att man inkluderar dressyr och på seniorsidan kan man stoltsera med namn som Charlotte Haid-Bondergaard, Per Sandgaard, Johanna Due Boje, Ida Kristofferson, Emelie Brolin och Caroline Darcourt.

Dessutom blir det internationell hoppning med ekipage från inte mindre än 12 nationer, konstutställning i samarbete med Abecita Konstmuseum och för första gången finns möjlighet till syntolkning av tävlingarna genom projektet Våga Satsa Vinn. Att evenemanget är ett miljömärkt event enligt Håll Sverige Rent och att man i år samarbetar med Min Stora Dag gör ju inte saken sämre.

Det som är kanske allra mest slående med Gina Tricot Grand Prix är inramningen och detaljerna. Att se hur ett ganska ordinärt ridhus i Borås kan förvandlas till en otroligt snyggt dressad arena är slående. Att allt håller väldigt hög klass, är stilfullt och väldigt professionellt arrangerat gör att tävlingarna sticker ut och är väldigt populära bland såväl deltagande ryttare som publik.

Har du absolut inte möjlighet att vara på plats (vilket du så klart ska se till att du har) kan du följa livesändningarna här.

Stina Hallhagen
Fortfarande inte övertygad? Kolla in den här supersnygga filmen från 2015 som verkligen fångar känslan från Gina Tricot Grand Prix.

Allt om tävlingarna hittar du på ginatricotgrandprix.com och självklart följer du de senaste uppdateringarna på facebook och instagram.

Har du inte säkrat biljetterna är det hög tid att göra det nu. Det brukar bli minst sagt fullsatt mot slutet av veckan. Välkommen in till oss på Borås Turistbyrå för att köpa dina biljetter eller så slår du till direkt på ticnet.se.

Vi ses i Borås 7-13 mars.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 3, 3 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar