lördag 26 mars 2016

Kickstarta våren med Zazzi, Sarenström och bildoktorn på Åhaga - #blogg100 dag 26

När påsken är avklarad, vi har ställt om klockan till sommartid och det letar sig fram en och annan krokus i soliga slänter, då är det vår. Ett annat säkert vårtecken är den årliga och otroligt populära Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga.

I år går mässan av stapeln den 1-3 april och gästas av spännande namn som Hannu Sarenström, Alexandra Zazzi och Bosse "Bildoktorn". På scenen blir det trädgårdsinspiration av Hannu, Alexandra lagar smårätter till vårbjudningen och Bosse ger tips och råd om hur man bäst sköter om sina trädgårdsmaskiner. Dessutom kommer Ester Klerfors och Räddningstjänsten att vara på plats och föreläsa. Som kronan på verket blir det en härlig modevisning som arrangeras av Veras Garderob.

Mässan brukar vara otroligt välbesökt och du har chansen att få en massa härliga inspiration och tips kring alltifrån trädgårdsskötsel, blommor, plantering, anläggning av olika typer (murar, spabad m m) till matinspiration och föreläsningar på olika teman. För de lite mindre besökarna blir det bl a fiskdamm, trampbilsbana, pysselhörna och hoppborg, så visst finns det något för alla.

Anders Kihl
Mässan är öppen 12-18 under fredagen och 10-17 under lördagen och söndagen. Entré 90 kr (inklusive garderob och parkering). Barn under 16 år går in gratis i målsmans sällskap.

Mer information får du på hemsidan och facebooksidan.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 26, 26 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar