tisdag 1 mars 2016

Nu kör vi igen - 100 blogginlägg om Borås på 100 dagar - #blogg100 dag 1

För exakt ett år sedan hakade vi på #blogg100 och utmaningen att skapa 100 bloggposter, 100 dagar i rad. Utmaningen skapades av internetgurun Fredrik Wass och är nu tillbaka för femte året som ett sätt att hylla bloggen som medium och inspirera människor till att använda bloggens möjligheter att publicera sig. Bloggposterna kan handla om allt möjligt, ha ett genomgående tema eller vara unika var och en för sig. Vi väljer så klart att berätta om staden i vårt hjärta - BORÅS!

Under 100 dagar kommer du (förhoppningsvis får vi väl säga, för det är sannerligen en utmaning att få ihop en intressant bloggpost varje dag) att få läsa om något spännande som händer i Borås. Det kan vara ett kommande evenemang, en utställning, en restaurang som vi testat eller en plats eller företeelse som är värd ett besök m m.

Anders Kihl
Det fina i kråksången är att du kan vara med. Berätta om ditt smultronställe, din favoritutställning, plats, restaurang eller liknande. Ju fler som hänger på desto bättre blir bilden av Borås för våra gäster och besökare. Du kan läsa mer nedan om hur du går tillväga om du vill vara med.

Välkommen till #blogg100 och hundra bloggposter om Borås. Vill du läsa någon av de postningar vi gjorde under förra årets utmaning kan du scrolla i flödet eller söka på taggen #blogg100.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 1, 1 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

1 kommentar:

  1. Glöm inte södratorget kiosken och allt. Fan som 12 åring satt man där svartsminkad och svartklädd.
    //psykbryt

    SvaraRadera