onsdag 23 mars 2016

Nytt utseende samma fantastiska djurpark - #blogg100 dag 23


På långfredagen 25 mars öppnar Borås Djurpark för påsklovet och just nu håller förberedelserna på för fullt. Djuren håller på och kammar sig och snyggar till sig för att ta emot alla sugna besökare. Nej skämt åsido, så är det så klart inte. Däremot håller men på och skyltar om parken med en ny grafisk profil, med ny logotype, nya skyltar, färger m m.

Den nya logotypen är ett kraftigt stiliserat lejonhuvud som avbildas mot fyra olika väldigt jordnära färgsättningar motsvarande hetta, jord, skog och vatten. I dagarna lanserar man också en sprillans ny webbplats som naturligtvis stämmer överens med den nya grafiska profilen samt ett helt ny mobilapp för att göra din upplevelse av parken ännu starkare och bättre.

Parken har öppet hela påsklovet från den 25 mars-3 april, dagligen kl 10.00-16.00. En perfekt idé så här tidigt på säsongen kan vara att slå till på Lejonkort så kan du besöka parken så många gånger du vill hela året.

Passa också på att kolla in den spännande brobyggnationen som när den står färdig ska göra parken tillgänglig på ett helt nytt sätt för alla som har lite svårt att hantera den ganska backiga terrängen. Just nu är det lite byggarbetsplats innanför entrén och utmed brons sträckning, men du kommer få helt nya perspektiv ifrån bron om ett tag.

Anders Kihl
Håll utkik på boraszoo.se, rätt vad det är kommer det nya utseendet och mobilappen och missa för allt i världen inte att följa parken i sociala medier. Alltifrån bra information till bilder på übersöta djurbebisar på facebook och instagram.

Vill du ha fler schysta tips på vad du kan hitta på i Borås på påsklovet kan du kolla in den här bloggposten eller surfa runt på vår påsklovssajt på boras.com/pasklov.

Glad Påsk!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 23, 23 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar