fredag 25 mars 2016

Wow-känsla på nyöppnade Pinchos restaurang - #blogg100 dag 25

I kväll besökte jag och delar av familjen nyöppnade Pinchos i Borås. Den ligger på Lilla brogatan 30, där det en gång i tiden låg en Grekisk taverna. Pinchos idé är att man ska göra allt själv som kund, eller åtminstone beställa, hämta och betala för drycken och maten. Man börjar med att ladda ner deras app från Google play eller Appstore och beställer bord. Och tro mig, du behöver boka bord för även om dom har några drop-in bord så är det fullbokat och blir fullbokat väldigt snabbt. En sittningstid är på 2,5 timme.

I appen så ser man hela menyn i bilder, och man kan sortera efter dryck med undermenyer som öl, alkoholfritt och dryckespaket. Sen har du fliken mat, också där med undermenyer så som barn, vegetariskt och kött. Man ser maten, vad den kostar, och sen klickar man bara på + tecknet så läggs det till i beställningen. Du får en unik bordskod som används varje gång man beställer. Du behöver inte vara orolig om du har datasurf kvar på abonnemanget eller ej, för dom har wi-fi som kunderna får använda.

Och maten! Wow!! Man vill verkligen äta allt som finns! Som tur är, så är det tapas så det är små portioner och man kan beställa in flera. Skulle man vilja ha mer när man är klar, antingen mat, dessert eller dricka, så beställer man bara på nytt. Mobilen plingar till varje gång din beställning är klar, då går du till baren eller köket och hämtar din beställning. Vi tog oss självklart dessert, och min flickväns crème brûlée var lite för hårt bränd på sockret. Smakade inte gott utan beskt. Men hon tog den, gick till köksdelen, förklarade problemet och när hon kom tillbaks hade hon en perfekt bränd crème brûlée.

När du sedan till slut känner dig nöjd, så har du två alternativ till betalning. Antingen betalar du själv via mobilen och kreditkort, då samlar du också på bonus så du får gratis tapasrätter. Eller så kan du tillkalla på hjälp så betalar du till servitrisen, men då samlar du inga bonuspoäng. Och återigen tro mig, du kommer vilja komma tillbaka och äta fler gånger så att samla bonus är bara plus. Dessutom går det snabbt och smidigt också.

Marina Moravcevic
I det stora hela, så rekommenderar jag och min familj er ett besök på Pinchos.

Ni lär inte bli besvikna!

Pinchos webb och appen (GooglePlay/AppStore) ger dig det mesta du behöver men följ även på facebook och instagram för att hålla dig up to date med nyheter och erbjudanden.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 25, 25 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar