tisdag 19 april 2016

Halvvägs och 50 bloggposter av kärlek till Borås - #blogg100 dag 50


Sorry, det här blir lite metabloggande, om #blogg100 och Borås så klart. Staden är ju hela syftet med bloggen, så varför inte? Vi börjar faktiskt närma oss 500 inlägg totalt om spännande händelser, besöksmål och platser i Borås. Just idag har vi dessutom kommit halvvägs på årets utmaning i #blogg100.

Det är väldigt kul, både att blogga och se responsen. Det är många som läser postningarna, gillar och delar dem i sociala medier. Ibland lyckas vi pricka in riktiga höjdare, ibland känns de som självklara sådana redan när man skriver, ibland är det mer oväntat. Att bloggposter om Quality Outlet Åhaga lästs av tiotusentals är kanske inte så förvånande. En bloggpost om att prova segelflyg med konstant trafik, vecka ut och vecka in, är åtminstone i mina ögon mer av en surprise.

Anders Kihl
Vi är väldigt glada för att det är fler än vi själva som vill dela med sig av sin bild av staden, tipsa om härliga platser, smultronställen eller bara berätta om sin relation till staden. Dessutom blir vi gärna fler. Har du något att berätta, en favoritplats, en restaurang som erbjuder något alldeles extra? Hör av dig. Vi älskar gästbloggposter.

Så där, nu är vi halvvägs. Det blir säkert en summering igen framåt sommaren när vi når hundrastrecket, men tills dess lovar vi att återgå till de vanliga banorna, skippa metasnacket och berätta om BORÅS!

Tack för att ni följer!

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 50, 19 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar