söndag 10 april 2016

Skönt häng på Utbult Borneby & Co - #blogg100 dag 41


Idag testar vi Utbult Borneby & Co. Ett härligt ställe mitt i Borås vid entrén till kulturhuset i Borås. Här är mångsidigheten slående. På dagtid är det en härlig mix av gäster med alltifrån pensionärsgrupper till dagisbarn eller riktigt små i vagnar med föräldralediga mammor och pappor som besöker biblioteket eller kanske någon av de barnaktiviteter som sker löpande i kulturhuset.

Här serveras också välsmakande luncher med flera olika goda alternativ och på kvällstid sadlar man om till fullfjädrad restaurang och erbjuder glada teaterbesökare en bit mat eller god dryck inför eller under föreställningen. Ofta sker här också specifika evenemang som olika typer av musikunderhållning och liknande.

Servicen och bemötandet är väldigt bra och man har stor bredd på utbudet både vad det gäller fika och mat. De erbjuder också cateringverksamhet till festligheter, bröllop och liknande samt att det går fint att boka för t ex ett frukostmöte, inklusive frukost för upp till ca 20 personer.

Stina Hallhagen
Utbult Borneby är vackert glasat med härliga ljusinsläpp och atmosfären är så där hemtrevlig. Just blandningen av folk från kulturmänniskor till pensionärer och barnfamiljer är nog det som gör att jag gillar stället extra mycket.

Kika in på en fika, en lunch eller en bit god mat och dryck på kvällstid, vilken dags om helst eller inför en trevlig teaterföreställning eller liknande.

Kolla in Utbult & Borneby på webben och instagram.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 41, 10 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar