söndag 17 april 2016

Sommartorsdagarna® närmar dig med stormsteg - #blogg100 dag 48


När vi nu börjat släppa artisterna för Sommartorsdagarna® är det för 27 gången sommarens happening närmar sig. 7 heta torsdagskvällar varenda sommar sedan 1989, eller ja, det första året var det faktiskt 8. Ett fantastiskt sommarnöje för hela familjen med Sveriges artistelit på Stora Torget i Borås som vid sina allra bästa stunder lockat upp emot 25.000 åskådare. Här kan du få en skön nostalgisk tillbakablick över artisterna som gästat torget genom årens lopp.

Foto: Jessica Nyman
Många är de som har minnen till Sommartorsdagarna® och det är verkligen kvällar då Borås sjuder av liv i stadskärnan. Fullt av härliga människor på Stora torget, dansbandssugna i Stadsparken och varenda servering på restaurangerna brukar vara smockfull.

Sommartorsdagarna® 2016 startar den 30 juni och avslutas den 7 augusti. Tre huvudartister är redan släppta och under den kommande veckan släpper vi fler. Så boka in Borås i sommar, varje torsdag!

Anders Kihl
30 juni - Mimi Werner, Robin Bengtsson och Wiktoria
7 juli - Mustasch
14 juli - Timo sjunger Ted

Du hittar alla facebookeventen här och vi fyller på med nya löpande.

Vi släpper nu artisterna löpande på webben och givetvis även på facebook, twitter och instagram. De kanalerna är också de bästa sättet att hålla sig uppdaterad kring allt som händer i sommar.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 48, 17 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar