söndag 24 april 2016

Tokshopping på pall - #blogg100 dag 55


Tog en sväng förbi På Pall på väg hem från jobbet och aj vad det drog till i shoppingtarmen! Här finns en hel massa fint. Utekrukor, blommor, lyktor, korgar, ljusstakar och mycket annat snyggt piff. Och allt till riktigt bra priser.

Påfyllt var det med massor av nyheter sedan förra säsongen och de kommer fortsätta att fylla på med varor dagligen.

I deras mysiga café-hörna bjuder de på en kopp kaffe, kan vara bra om man behöver ta sig en funderare över vilken av alla sorters krukor som skall pryda uteplatsen där hemma.

Erica Burman
På Vevgatan 15 i Viared finner du denna butik som öppnade för säsongen 1 april. De har öppet alla dagar i veckan fram till mitten av juni. Sedan öppnar de igen i september. Öppettiderna är måndag till fredag 10-18 och lördag och söndag 10-15.

För att komma dit kör 40:an mot Göteborg och sväng av vid Nabbamotet (vid Biltema), tag vänster över motorvägen. Ta sedan första gatan till vänster och kör ca 700 meter till Silventhuset, efter 8848.

Gilla På Pall på facebook så missar du inte att ta del av allt nytt som de får in. Kolla även in hemsidan på papall.se.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 55, 24 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för femte gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar